EN l NL

Horizontale samenwerking tussen ondernemingen

Collaboration Performance Management

  Home l Over ons l Inter l CPM l Opleidingen l Advies l Community l Jobs l Nieuws l Contacteer ons          

Samenwerking is de interactie tussen twee of meer mensen of teams met als doelstelling om een wederzijds of gemeenschappelijk doel met succes te bereiken of te realiseren.

Ondernemingen zijn samenwerkings-verbanden bij uitstek.

De samenwerkingsprestatie bepaalt de effectiviteit, efficiëntie en de wendbaarheid van een bedrijf.

De noodzaak tot betere samenwerking groeit terwijl het vermogen om goed samen te werken stagneert of zelf afneemt in veel ondernemingen.

Onze training, prestatiescans en consultancy helpen management teams om een goed inzicht te krijgen in de toegevoegde waarde van een betere samenwerking, om verbetermogelijkheden te identificeren en om een CP actieplan op te stellen, te implementeren en te monitoren.

Onze brede aanpak in CP management zorgt voor nieuwe inzichten en geeft aan ondernemingen, en andere organisaties, concrete beslissingsregels en hulpmiddelen om samenwerking en de effectiviteit van samenwerking drastisch te verhogen en tegelijkertijd de ‘collaborative overload’ te verminderen.


> meer info

Horizontale samenwerking tussen ondernemingen kan sterke concurrentievoordelen creëren voor de deelnemende bedrijven.  

Met een ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van horizontale samenwerkingsprojecten zijn onze experts de geschikte personen om initiatieven terzake te helpen.

Onze dienstverlening omvat de initiële inschatting van de voor- en nadelen, haalbaarheidsstudies, het ontwerp van het samenwerkingsverband en projectbeheer.

> meer info

Altimedes Consulting,  Tel +32(0)24601730    info(at)altimedes.com

Komende events

Change management

Wij helpen onze klanten om organisatie-veranderingen met succes door te voeren door veranderingen te realiseren in onder meer de organisatorische context met een invloed op zowel het rationeel als intuïtief gedrag van mensen.

Altimedes heeft nieuwe methodes ontwikkeld om een beter inzicht te krijgen in de dynamiek in organisaties en in directe en indirecte factoren die gedrag beïnvloeden. Wij gebruiken innovatieve instrumenten waaronder Nudging en Attuned Collaboration Charters om gedragveranderingen te realiseren.

Onze interim change managers hebben allen een brede ervaring in verschillende bedrijfsomgevingen en bewezen resultaten in veranderingsmanagement.   


> meer info

Opleidingen en advies in Collaboration Performance Management,
Change Management en in Horizontale Samenwerking tussen Ondernemingen

16 July - 18 July 2018

Summer school Collaboration Performance Management (English)

Brussels, Belgium